Places exhaurides!

Des de l’AFA de l’institut, hem organitzat un taller per a famílies amb adolescents, per a promoure la parentalitat positiva, a càrrec del Marc Ros, psicòleg especialitzat en mediació i teràpia familiar sistèmica.

Somriu, Són adolescents!

Es treballaran següents temes: adolescència, educació emocional, promoció-prevenció, resiliència, mediació, tècniques de comunicació, escolta, disciplina, cohesió, autoregulació, resolució de conflictes…
Es pretén que els tallers siguin un espai de reflexió compartida sobre la vivència de ser pares i mares. No es tracta per tant de mostrar i assumir un “rol ideal” presentat pels “experts” es tracta d’acompanyar en la definició i construcció del seu propi rol, en el seu escenari familiar.
Tampoc es tracta de donar i seguir receptes “formulades pels tècnics”. Es tracta de que els pares i mares puguin repensar el seu rol, d’oferir un espai de treball i reflexió compartit on s’adquireixen habilitats i estratègies parentals i aprenguin a prendre decisions flexibles valorant les circumstàncies i característiques dels seus fills i filles.

Informació sobre els tallers

  • Adreçat a pares, mares i tutors amb fills/es adolescents (de 12 a 16 anys) i professorat.
  • 3 sessions de 2 hores de durada amb el compromís d’assistir a les tres sessions.
  • Dimecres 26 febrer, 18 i 25 març.
  • De 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del vespre.
  • Gratuït.
  • Places limitades.

Per reservar la vostra plaça envieu un missatge a afa@afasinscardener.cat abans del divendres 14 de febrer amb les següents dades:

  • Nom i cognom del pare i/o mare
  • Adreça electrònica
  • Telèfon de contacte

La inscripció a l’activitat comporta el compromís d’assistència a totes les sessions programades.

El taller està obert a famílies que no tinguin fills o filles a l’Institut SINS Cardener, així que podeu compartir aquesta informació amb les famílies a qui pugui interessar. Les places s’assignaran per ordre de sol·licitud, tot i que les famílies del SINS tenen prioritat en cas que les places s’esgotin.

Afa SINS Cardener