Ens plau convidar-vos a la festa de l’escola verda que tindrà lloc el dissabte 23 de Novembre.

 

  • De 9.30 a 13 gaudirem dels jocs sostenibles que ens portaran la companyia Guixot de 8 i aprofitarem per conèixer el projecte d’escola verda que té el nostre institut.
  • Al migdia hi haura una arrossada popular.
    El bar serà gestionat per els alumnes de la cooperativa de 4t. Cadascú haurà de dur els plats, els gots i els coberts de casa.

L’AFA necessita organitzar-se per l’arrossada, per això us demanem que ompliu el full que us han portat els alumnes amb el nom de la família i el nombre de persones que vindreu i el porteu al centre.

Teniu temps per apuntar-vos-hi fins el dilluns 18 de novembre.

El preu del dinar és de 7 euros i es prega fer un ingrés al compte bancari que hi ha escrit al full. Si us plau indiqueu el nom de la família juntament amb l’ingrés i porteu també el paper al centre.

Us hi esperem!

Afa SINS Cardener

La crònica: Un dissabte a l’Institut.

El dia 23 de Novembre es va celebrar una festa conjunta de les famílies i l’Institut, la Festa per la Sostenibilitat. Aquesta festa va ser la cloenda de la setmana de la Sostenibilitat que es va dur a terme a la Sins Cardener. El matinal es va concloure amb una magnífica arrossada que ens fa fer en Josep Botines d’Aguilar de Segarra. Dinar tots junts a l’aula N1 i N2 va ser molt divertit!

Unes 80 persones del nostre Institut (mestres, alumnes, mares i pares) es van reunir a la SINS Cardener per compartir un matí d’uns magnífics jocs d’enginy que ens van portar de Tona una companyia de genis “Guixot de 8”. Són uns jocs fets amb material reciclat, el nostre alumnat més d’un cop ha anat d’excursió a visitar-los. Aquell dissabte a Sant Joan, al pati de l’institut, els alumnes i els seus germans i germanes petites van quedar fascinats per les lleis de física i pels trucs d’enginyeria que contenien els jocs. Mentre les famílies aprofitaven per jugar i xerrar i els alumnes més grans oferien cafè i vermut en el bar de la cooperativa de 4t.

Les famílies que hi vam assistir creiem que va ser tot un èxit, vam estar a gust i ens vam quedar amb ganes de tornar-ho a fer. Ens vam sentir part de l’Institut i va ser un goig compartir taula amb altres famílies, membres del claustre i els alumnes.

Una perfecta ocasió per coneixe’ns i compartir.

Ho repetirem!!!!!

Afa SINS Cardener