Els SINSCafè són trobades dels diferents col·lectius del centre per poder tenir una estona que permeti, sense fronteres, parlar de tots aquells temes que ens puguin preocupar o que vulguem saber-ne una mica més. Així el SINSCafè té o pot tenir diferents formats, des d’un cine fòrum, a un debat sobre aspectes del Projecte Educatiu de Centre, formacions concretes relacionades a temes vinculats al dia a dia dels nostres fills i filles, informacions de funcionament de l’escola… Estan organitzats per l’escola i l’Afa.

“Funcionament del projecte educatiu del centre”

El dilluns 4 de novembre a les 7 del vespre hi haurà el primer SINS cafè d’aquest curs. Està encarat a les famílies noves i hi haurà tutors de primer per resoldre dubtes de funcionament de l’institut, tot i així està obert a totes les famílies.

Us hi esperem, entre tots construïm la SINS Cardener!

AFA SINS Cardener