Dimarts 5 de març a 2/4 de 9 del vespre

Ordre del dia:

 1. Lectura i aprovació de l’Acta anterior
 2. Trobada amb l’Institut
 3. Informació de la feina de les comissions: Comunicació, pedagògica, obres i festes.
 4. Esmorzar del dia de portes obertes, dissabte 30 de març.
 5. Sobrevinguts
 6. Precs i preguntes

Junta de l’Afa SINS Cardener

Acta de la reunió de la Junta de l’Ampa del dimarts 5 de març.

Assistents: Presidenta, secretària i 6 sòcies.

 1. Lectura i aprovació de l’acta anterior
 2. Trobada amb l’Institut.
 3. Esmorzar del dia de portes obertes, dissabte 30 de març
 4. Sobrevinguts

1.– S’aprova l’acta anterior.

2.- El tema de les guixetes està resolt, hi ha lliures per a qui les demani. S’han de compartir entre dues persones. Es necessiten 3 claus, una per cada alumne i una per deixar a l’institut.

– El robatori de fa pocs dies d’un mòbil està resolt. Van trobar l’alumne, li fan pagar l’aparell a la familia. Els afectats poden denunciar. L’alumne ha sigut expulsat 15 dies.

Direcció asegura que de uns 20 robatoris que han hagut hi han pocs que no s’hagin resolt.

Es parla també de la possibilitat de que el Mossos vinguin a fer xerrades sobre delinqüència i conseqüències.

– La Meritxell, presidenta, ens explica que va anar a la reunió del Consell Municipal. Demana que qui és la persona que ha de representar-nos. Han passat un full per omplir amb les dades d’aquesta persona/s. Ens sembla recordar que vam quedar que seria la Carme Hidalgo. L’hem d’aclarir.

La propera reunió d’aquest Consell serà el 21 de maig, és la tercera de l’any. Sembla que només es fa una per trimestre.

Anant a aquestes reunions ens posem al dia sobre les activitats programades a Sant Joan.

Van parlar de les portes obertes de l’Institut i es veu que tenien les dates malament. És important que hi hagi representació de l’Afa.

– De cara a les portes obertes del SINS es demana que hi hagi col·laboració de pares i mares per fer endreça, neteja i pintura. Les feines s’han d’estructurar per l’Institut. Ja ens ho faran arribar.

Els dies que es s’han programat són:

 • Divendres 22 de març de 16 a 20h
 • Dissabte 23 de març de 9’30 a 13’30h
 • Dimecres 27 de març de 16 a 20h

Farem un comunicat per demanar la col·laboració de les famílies quan tinguem la informació de l’Institut.

– La pica que hi ha al pati, per que els alumnes puguin omplir les ampolles d’aigua, ja està arreglada.

3.- Dia 30 de març, esmorzar a les portes obertes del SINS. Finalment sembla que aquest any els alumnes de 4t vendran el menjar que es fa al taller de cuina. A l’AFA se li demana que es faci càrrec del cost dels ingredients i de les begudes.

4.- La Meritxell ja té una clau per fer còpia del lavabo que està al pati per tenir-la nosaltres i poder fer ús d’aquest durant les reunions.

– Comissió de festes. Parlem de que ja es pot començar a moure la festa de primavera que substitueix a la festa que es venia fent a principi de curs per coneixe’ns totes les famílies. Ja ens diran la data que han pensat, i que es farà, a la propera reunió de l’AFA.

– Plans d’acció. Surten dubtes de com es trien els alumnes que poden anar al pla d’acció que han triat. Quin criteri es segueix (alfabètic, per classe…) Tampoc tenim la informació de quins són d’un sol trimestre i quins són de continuïtat.

– Matemàtiques. Es parla de que sembla ser que no surten preparats per anar a batxillerat amb el nivell que es demana per alumnes de 4t d’ESO. Quin és el problema?

– Aquests dos darrers temes els demanarem que ens els expliqui al David quan vingui a la propera reunió de la Junta per poder tenir la informació i així informar a les famílies que tenen aquests dubtes.

Tanquem la sessió a les 22’00h i quedem per la propera Junta que serà el dimarts 2 d’abril de 2019 a les 20’30h